افزایش عیار چغندرقند تولیدی در چهارمحال و بختیاری



حمیدرضا دانش روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، با اشاره به تولید و برداشت ۸۴ هزار تن محصول چغندر قند از مزارع این استان در سال زراعی جاری پیش بینی کرد: امسال ۲۱ هزار تن شکر در صنایع فرآوری و تبدیلی استان وارد بازار مصرف شود.
وی از افزایش ۱۷ درصدی تولید محصول چغندر قند در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: میزان تولید این محصول برای مصارف خوراکی در مدت مشابه سال قبل ۶۱ هزار تن بوده است.
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی انجام شده زمان انتظار تحویل محصول چغندرقند در درب کارخانه قند استان کمتر از۲۴ ساعت کاهش یافته است.
معاون بهبود امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی، سطح زیرکشت چغندرقند استان برای سال زراعی جاری را بیش از ۲ هزار هکتارعنوان کرد و افزود: با مدیریت و تغییر الگوی کشت محصول مرغوب تری برداشت شد.
وی گفت: شهرستان های کیار، شهرکرد و لردگان بیشترین سطح زیرکشت چغندرقند استان را دارد.
به گزارش ایرنا، سالانه در چهارمحال وبختیاری بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول باغی، زراعی، دامی و شیلاتی در استان تولید می شود.
سطح زیر کشت استان ۲۷۰ هزار هکتار با ۶۰ هزار بهره بردار است.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی**انتشار:جهانبخش صفری
۶۱۹۹/۶۰۲۱



انتهای پیام /*










دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *