تولید زعفران مرغوب در استان اردبیل از ۱۰۰ کیلوگرم فراتر رفت



احمد شهریار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با این تولید ، متوسط میزان عملکرد باغ های زعفران در یک هکتار به ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم رسید.
وی بیان کرد: در اجرای سیاست اصلاح الگوی کشت و همچنین استفاده بهینه از آب کشاورزی و افزایش میزان درآمد اقتصادی بهره برداران در سال جاری بیش از ۳۸ تن پیاز مرغوب زعفران در بین زعفران کاران استان توزیع شده بود.
او گفت: در مجموع ۳۲ هکتار از باغ های زعفران استان در مساحت کمتر از یک هکتار توسط ۱۶۷ بهره بردار و حدود ۲۶ هکتار بالای یک هکتار نیز توسط ۱۵ نفر بهره بردار مدیریت می شود.
وی افزود: در راستای بالا بردن سطح اطلاعات و آگاهی های کارشناسان و متخصصان این رشته ۲ کارگاه فنی و برای بهره برداران ۸۴ کارگاه آموزشی برگزار شده و امیدواریم با افزایش سطح اطلاعات و آگاهی های بهره برداران بیش از پیش شاهد افزایش سطح زیر کشت این محصول در سال های آینده باشیم.
از چند سال پیش سیاست اصلاح الگوی کشت با هدف صرفه جویی در مصرف آب و تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر در استان اردبیل اجرایی شده است .
زعفران ، پسته و بادام زمینی از جمله محصولاتی هستند که کشت و تولید آن در استان اردبیل در حال رواج است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده: سیفعلی موسی زاده
۶۰۱۸/۶۰۱۶



انتهای پیام /*










دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *