۱۰ درصد شیر کشور در خراسان رضوی تولید می شود



علی رسولیان روز پنجشنبه در حاشیه بهره برداری از پروژه ‘توسعه فرآیند تولید کره به روش پیوسته ‘ در یکی از کارخانه های تولید مواد لبنی مشهد افزود: ظرفیت تولید شیر در خراسان رضوی قابل توجه است و باید از آن به نحو مطلوب بهره گرفت به طوری که بتوان با بهره وری مناسب، محصولات متنوع از شیر تولید کرد.
وی اظهار کرد: تنوع تولیدات لبنی، ارتقای افزایش کیفیت این محصولات و افزایش سرانه مصرف شیر برای حفظ و ارتقای افزایش سلامت جامعه ضروری است.
وی گفت: با توجه به اینکه کشور ایران وارد کننده کره است، بهره برداری از پروژه توسعه فرآیند تولید کره به روش پیوسته اقدام موثر برای تامین بخشی از نیاز داخل به شمار می رود.
پروژه توسعه فرآیند تولید کره به روش پیوسته با هزینه ۱۵ میلیارد ریال به ظرفیت تولید ۲ تن خامه و ۱٫۵ تن کره در هر ساعت در یکی از واحدهای تولید محصولات لبنی مشهد به بهره برداری رسید.
استان خراسان رضوی بیش از پنج هزار گاوداری صنعتی، نیمه صنعتی و کوچک روستایی با ۳۲۰ هزار راس دام سنگین مولد و غیرمولد دارد که از این تعداد ۱۰۰ هزار راس گاو مولد است.
در مجموع ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد دامی در خراسان رضوی وجود دارد و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول در حوزه دام و طیور این استان تولید می شود.
همچنین ۳۵ واحد تولید محصولات لبنی در خراسان رضوی فعالیت دارد.
۱۹۲۲/۷۴۸۹/ ۶۰۵۳



انتهای پیام /*










دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *